Σελίδες

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Empties #1: Φαρμακευτικά προιόντα!

Εν μέσω καλοκαιριού, λοιπόν, αποφάσισα να κάνω ένα empties review πάνω σε φαρμακευτικά προιόντα που έχω καταναλώσει μέχρι την τελευταία σταγόνα !Κάποια από αυτά θεωρώ ότι είναι must have τόσο για τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και για το νεσεσέρ σας γενικότερα!

#1. Bepanthol κρέμα για ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα  φυσικά!!Η κρέμα αυτή δεν παύει να υπάρχει στο νεσεσέρ μου χειμώνα καλοκαίρι!Θεραπεύει απαλά ξηροδερμίες,εγκαύματα ανακουφίζει και ενυδατώνει!αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα προτιμήστε στο σωληνάριο των 100ml με την ελαφριά υδατική σύνθεση!Κόστιζε γύρω στα 8,50 ευρώ αλλά μπορείτε κάλλιστα να τη χρησιμοποιήσετε και για σώμα και για πρόσωπο.Μεταξύ μας πιστεύω ότι δεν έπρεπε να γράψω γι'αυτή τη κρέμα ήταν απλώς αυτονόητο!Αλλά για υπενθύμιση βρε αδερφέ!

#2.Novaquasol A: Μια πάρα πολύ οικονομική κρέμα(κόστισε γύρω στα 2,70) και ταυτόχρονα αποτελεσματική!Πρόκειται για μία κρέμα με βιταμίνη Α και dexpanthenol στοιχεία που συντελούν στην επούλωση, στην ανάπλαση και το καλμάρισμα πληγών ενώ παράλληλα πολλές κυρίες τη χρησιμοποιούν και σαν αντιγηραντική. Εγώ προσωπικά την αγόρασα για τις ατέλειες και τα σημάδια που έχω από τα σπυράκια. Είδα αποτελέσματα με εντατική χρήση. Τη χρησιμοποιούσα κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό για μία εβδομάδα και έκανα διάλλειμα για άλλες 2 με τρεις βδομάδες. Τη χρησιμοποιούσα κατα αυτό τον τρόπο γιατί αφενός πρέπει να αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο με αυτή την κρέμα (υποθέτω για να μη δημιουργηθούν πανάδες) ,γιατί το βράδυ το δέρμα απορροφά καλύτερα τα όποια συστατικά της εκάστοτε κρέμας ,και τη χρησιμοποίησα για μία μόνο βδομάδα και με διαλλείματα και επαναχρησιμοποίησή της γιατί κατά τη γνώμη μου πρέπει απλώς να βοηθάμε το δέρμα μας κ όχι να το κάνουμε να τεμπελιάζει. Εξάλλου είναι αρκετά δυνατή κρέμα. Θέλει αρκετά μικρή ποσότητα, απορροφάται αμέσως, και ενυδατώνει άψογα. Τέλος, περιέχει καμφορά θα το διαπιστώσετε και από τη μυρωδιά της, η οποία βοηθά στα σπυράκια.

#3.Cera di Cupra Hand Cream: Τη θεωρώ διαμαντάκι για κρέμα χεριών!Έχει σαν κύρια συστατικά της τη γλυκερίνη και το κερί μέλισσας, γνωστά συστατικά για τη βαθιά ενυδάτωση που προσφέρουν!Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε τόσο το χειμώνα για ξηροδερμίες όσο και το καλοκαίρι για να προφυλλάξετε τα χέρια σας από το ξηρό νερό, την αφυδάτωση και την ηλιακή ακτινοβολία που προκαλεί γήρανση.Πιστεύω ότι θα γίνει καλή φίλη σας και στο μανικιούρ αφού ενυδατώνει με μεγάλη διάρκεια τα καταραμένα τα πετσάκια!Περιέχει 75 ml ωστόσο θεωρώ ότι με συχνή χρήση τελειώνει σχετικά γρήγορα. Στα ηλεκτρονικά φαρμακεία η τιμή της κυμαίνεται στα 5-6 ευρώ αλλά μπορεί να τη βρείτε και με πολύ καλή έκπτωση!

#4.FROIKA super antiactinic cream 35:Δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα καλοκαιρινό empties το αντιηλιακό μου!Το συγκεκριμένο αντιηλιακό προσφέρει προστασία από την UVA, UVB, και IR ακτινοβολία, περιέχει βιταμίνη Ε κατά των ελευθέρων ριζών,είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα. Τα δύο μικρά ψεματάκια της συσκευασίας είναι ότι έχει μη λιπαρή σύνθεση και ότι δεν περιέχει άρωμα. Εγώ προσωπικά έχοντας κανονικό προς λιπαρό δέρμα φορώντας αυτή την κρέμα λαμποκοπάω!Αργεί πολύ να απορροφηθεί εντελώς και δεν θα πρότεινα να κάνετε μακιγιάζ πάνω απ αυτή τη κρέμα.Όσο για το άρωμα, έχει μία διακριτική οσμή σαν να έχετε μπει σε φαρμακείο,ωστόσο δεν είναι ενοχλητική.Η αρχική τιμή είναι γύρω στα 19 ευρώ αλλά σίγουρα θα τη βρείτε με καλή έκπτωση πιστεύω.

#5.FROIKA  ac cream/ sal peptide cream/Dermo Defense Activation:Πρόκειται για μία κρέμα για λιπαρά με τάση ακμής δέρματα με πολλές δράσεις όπως:σμηγματορυθμιστική,αντιβακτηριδιακή, αποχρωματιστική,κατά της ερυθρότητας και των μαύρων στιγμάτων. Η κρέμα αυτή με άφησε πάρα πολύ ευχαριστημένη σε σύντομο χρονικό διάστημα χρήσης δύο εβδομάδων περίπου αφού στέγνωσε τα σπυράκια που είχα και απολέπισε άλλα σημάδια που είχα πολύ σύντομα. Επίσης σταμάτησε την επιμόλυνση.Έχει δροσιστική υφή και υδατική στην όψη. Ενυδατώνει και δεν ξεραίνει το δέρμα αλλά εμένα προσωπικά μου αφήνει κάποια λιπαρότητα στην περιοχή Τ του προσώπου. Γενικά χρησιμοποιώ πολύ προιόντα της Froika και πάντα μένω πάρα πολύ ευχαριστημένη αν και είναι λίγο τσιμπημένα στις τιμές σε σχέση με αντίστοιχα προιόντα άλλως φαρμακευτικών εταιριών όπως Avene ή La Roche -Posay.Παρόλα αυτά μου αρέσει να στηρίζω ελληνικές εταιρίες που πολλές φορές κάνουν πολύ αξιόλογη δουλειά και ανταγωνίζονται επάξια τις ξένες εταιρίες. Μία τέτοια εταιρία είναι και η Frezyderm.

Αυτά από εμένα προς το παρόν!!!

2 σχόλια:

  1. Γειά σου! Πολύ όμορφο το μπλογκ σου! Πέρνα και από το δικό μου! Σου έχω βραβείο!! :):) http://mintfloraldiary.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για το πολύ ενδιαφέρον αυτό άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή