Σελίδες

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Seventeen X-Traordinaire mascara σε shocking blue απόχρωση!


Πριν λίγες μόλις μέρες έκανα μία μίνι εξόρμηση στα μαγαζιά και φυσικά δεν μπόρεσα να κρατηθώ και να μην αγοράσω κάποιο καλλυντικό!Οπότε πήρα τη συγκεκριμένη μπλε μάσκαρα που είχα στο νου μου από καιρό
  1. γιατί ήθελα να δοκιμάσω επιτέλους μία διαφορετική απόχρωση μιας που είναι καλοκαίρι και 
  2. γιατί ήθελα να δοκιμάσω το βουρτσάκι της συγκεκριμένης για την οποία έχω ακούσει τόσα πολλά!

Τη δοκίμασα πολύ πρόχειρα στο ένα μάτι ενώ στο άλλο εφάρμοσα την αντίστοιχη απόχρωση από την The Stylist . Στο σημείο αυτό πρέπει να πω  ότι η πρώτη έχει πλαστικό βουρτσάκι με πολύ μικρά δοντάκια ενώ η δεύτερη σχετικά χοντρούτσικο τρίχινο βουρτσάκι. Το αποτέλεσμα ήταν φοβερό, με ένα πέρασμα η x-traordinaire είχε κάνει θαύματα ενώ η the stylist δεν με άφησε ικανοποιημένη όσο θα ήθελα. Είναι κρίμα που εκείνη την ώρα δεν μπόρεσα να βγάλω μία φωτογραφία να δείτε το αποτέλεσμα! Ωστόσο γύρισα σπίτι αμέσως ξεβάφτηκα και πέρασα και τα δύο μάτια με την x-traordinaire !Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα παρακάτω:



   
   
Για μένα το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό και η μάσκαρα χρειάστηκε ελάχιστο ''χτίσιμο'' σε σχέση με άλλες  ακριβότερες που έχω.Συνοψίζοντας:
  1. Δίνει έντονο χρώμα.
  2. Κάνει τέλειο διαχωρισμό με μήκος και καμπυλότητα κάτι που δύσκολα το καταφέρνει μία μάσκαρα στο δικό μου μάτι.
  3. Δεν βαραίνει τις βλεφαρίδες και δεν κάνει κόμπους.
  4. Σε όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι συντέλεσε το λεπτό βουρτσάκι με τα μικρά δοντάκια το οποίο ακόμη και σε μικρά μάτια- σαν τα δικά μου- καταφέρνει να χτενίσει όλες τις βλεφαρίδες.
  5. Τιμή:11,70 ευρώ. Προσωπικά δηλώνω ηλίθια που όλα τα χρόνια που βάφομαι έδινα τουλάχιστον από 15-20 ευρώ μόνο για μάσκαρα.
  6. Και ας μην ξεχνάμε ότι η seventeen είναι ελληνική εταιρία.
Από όλα τα παραπάνω αυτό που λάτρεψα ήταν η καμπυλότητα!Πράγμα δυσεύρετο για μένα!
Το επόμενο βήμα είναι να την αγοράσω και σε μαύρο φυσικά!

Άλλο ένα ποστ έφτασε στο τέλος του, θέλω να ζητήσω συγνώμη για την κακή ποιότητα των φωτογραφιών αλλά σας εχω ξαναγράψει νομίζω ότι αυτό τον καιρό έχω ένα τηλέφωνο-αντίκα..

Αφήστε μου τα σχόλια σας με τις προτάσεις σας για οικονομικές και αποτελεσματικές mascaras!Θα χαρώ πολύ να δοκιμάσω και καινούριες!

Φιλιά,



  

8 σχόλια:

  1. Και εγώ θέλω πολύ να δοκιμάσω την συγκεκριμένη μάσκαρα στην μπλε απόχρωση της, την έχω σε μαύρη και μου αρέσει το αποτέλεσμα που δίνει!
    Πάντως από τις φωτογραφίες φαίνεται το έντονο μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδή έχω δύσκολες βλεφαρίδες πιστεύω είναι πολύ καλή κ το χρώμα της είναι αυτό που λέει πραγματικά..και μ αρέσει το τρικ που κάνει, από μακρυά δεν φαίνεται το μπλε ενώ από κοντά φαίνεται!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο φαίνεται και το σκούρο μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πράγματι,κ εγώ το σκεφτόμουν για χειμώνα, δεν ξέρω βέβαια αν ''χάνει'' σαν απόχρωση στο μάτι επειδή δεν είναι πολύ φωτεινό σαν το ελεκτρίκ!από φθινόπωρο θα αρχίσω να ψάχνω και για μία μελιτζανί...

      Διαγραφή
  3. Γεια σου!μόλις έγινα μέλος στο blog σου!την έχω σε μοβ και τη λατρεύω!εγώ φοράω και το χειμώνα και το καλοκαίρι χρωματιστές μάσκαρα,νομίζω πως με το κατάλληλο μακιγιάζ είναι πολύ όμρφες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά χρωματικά θα είναι σίγουρα η επόμενη!Όσο για το μακιγιάζ έχεις απόλυτο δίκιο!εγώ τη μπλε την έχω δοκιμάσει και με μπρονζε μακιγιάζ με nude ή πορτοκαλί χείλη ή και σκέτη μ' ένα απλό ματ φούξια κραγιόν!πάντα είναι το ίδιο εντυπωσιακή!

      Διαγραφή
  4. Πέρα του οτι είναι πολύ καλή γενικά σαν μάσκαρα κι εγώ την καμπυλότητα λάτρεψα πιο πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή