Σελίδες

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Vaseline Cocoa Butter | Crazy in love!

Τσουουουπ!Να 'μαι  πάλιιι!!!Θα αναρωτιέστε πως γίνεται να γράφω σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα καινούριο ποστ..Η απάντηση είναι μία:δεν έχω εδώ τη μανούλα μου να με καταδιώκει με το σκουπόξυλο,όταν με βλέπει αγκαλιά με το λάπτοπ!Στο θέμα μας όμως!

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολυαγαπημένο καλοκαιρινό-φθινοπωρινό προϊόν ενυδάτωσης σώματος και αυτό δεν είναι άλλο από το Vaseline Cocoa Butter!Ότι και να πω είναι λίγο νομίζω,γι' αυτό εξάλλου του αφιερώνω ένα δικό του, καταδικό του, review post.Τα οφέλη της βαζελίνης όλες λίγο πολύ τα γνωρίζετε, όπως και την αποτελεσματικότητά της φυσικά,γι'αυτό δεν υπάρχει λόγος να τα αναλύσω!Το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι καινούριο στην αγορά, έχει τουλάχιστον τρία χρόνια κυκλοφορίας, παρόλα  αυτά εγώ πάντα δυσκολεύομαι αρκετά να το βρω σε κάποιο κατάστημα λιανικής.Τις προηγούμενες μέρες, λοιπόν, το πέτυχα σ' ενα σούπερ μάρκετ,το άρπαξα από το ράφι -it was the one and the only- και  έσπευσα στο ταμείο!



Τί περιέχει αυτό το εξαίσιο βουτυράκι;Εκτός από βαζελίνη, περιέχει:
  •  καθαρό βούτυρο κακάο, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και  για την περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε. Είναι όμως ακόμη πιο γνωστό για την αντιμετώπιση των ραγάδων, των ουλών, των "αποχρωματισμών" της επιδερμίδας, των μαύρων κύκλων στα μάτια, των ρυτίδων,ακόμα και της κυτταρίτιδας. Είναι ιδανικό για τις ξηρές, ταλαιπωρημένες και "γερασμένες" επιδερμίδες, αφού έχει έντονη ενυδατική δράση και βελτιώνει την ελαστικότητα τους.
  • αγνό βούτυρο καριτέ πλούσιο σε λιπώδεις ουσίες και βιταμίνες, με εξαιρετικές ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητες.

Το χρώμα της κρέμας του προιόντος είναι μπεζ-ζαχαρί, με ζεστό-γλυκό άρωμα βούτυρο κακάο κατάλληλο για φθινόπωρο-χειμώνα κατά τη γνώμη μου.Η υφή του προιόντος είναι πραγματικά υφή λιωμένου βουτύρου:απαλή,βελούδινη,λεπτή. Απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας , αφήνοντας το δέρμα άψογα ενυδατωμένο,βελούδινο και λαμπερό ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ υπόσχεται και το προιόν.Η ενυδάτωση,απαλότητα και λάμψη στο δικό μου σώμα διαρκεί τουλάχιστον δύο μέρες ακόμα και στα κλασικά σκληρά σημεία:φτέρνες,αγκώνες κλπ.
To sum up:
+αποτελεσματικότητα 
+ωραία υφή
+ωραίο άρωμα
+διάρκεια

-τσιμπημένη τιμή (6,5 εούρος), αλλά value for money!
Η γνώμη μου:Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάθε τύπου επιδερμίδα και ιδιαίτερα για σταρένιες και μελαχρινές που θα αναδειχθούν από τη λάμψη που προσφέρει το προιόν.!

Ειλικρινά δεν ξέρω τί άλλο να πω, αν δεν μου άρεσε τόσο πολύ να δοκιμάζω καινούρια προιόντα,θα περνούσα την υπόλοιπη ζωή μου χρησιμοποιώντας μόνο αυτό!!!





8 σχόλια:

  1. Τέλειο!!! Δεν το έχω δει πουθενά..Ξέρεις που μπορώ να το βρω?
    Μ'αρέσει η βαζελίνη αλλά αυτό ακούγεται πολύ καλύτερο!!

    http://chezmoibychadlen.blogspot.gr/
    https://www.facebook.com/chezmoichadlen

    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ σε σούπερ μάρκετ το βρίσκω αλλά σπάνια, λογικά σε κάποιο μεγάλο σούπερ μάρκετ ή χόντος θα το βρεις !αλλά μπορείς να το παραγγείλεις κ ηλεκτρονικά...

      Διαγραφή
  2. I love cocoa butter :) Is very good ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I love this blog i follow you. if you want follow me :

    http://loshoppingaitempidellacrisi.blogspot.it/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να εχει υπέροχο άρωμα!! :) +Σου έχω βραβείο! --> http://tell-a-beauty-story.blogspot.gr/2013/10/liebster-award-vol-1.html xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέρνα από το μπλογκ μου σου έχω βραβείο!! :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου!!! Σου έχω ένα βραβείο---> http://rainingpearls.blogspot.gr/2013/10/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!απέχω δύο μήνες από το blogging και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή